Introductie weblog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Leestijd: < 1 minuut

Ik ga mijn weblog voornamelijk gebruiken voor onderwerpen die met PHP, linux of het internet te maken hebben. Zo af en toe kom ik bepaalde onderwerpen tegen die me bezig houden of die ik graag wil delen met de rest van de wereld. Ik hoop dat dat een beetje gaat lukken en dat misschien andere mensen hier wat aan hebben! Het is nu al laat (04:45 uur), zoals vaak, dus ik ga maar eerst weer eens mijn bed opzoeken en morgen weer verder. Morgen maar eens graven door het archief naar onderwerpen die ik graag met iedereen wil delen (voornamelijk PHP dan).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.